Poze,Link-uri,Site-uri,Carti,Melodii,Versuri.Toate acestea sunt la indemana pe acest blog! ;)

duminică, 16 octombrie 2011

Desene animate (part I ) - Desenele Nemuritoare

Salut!Este prima postare  pe aacest blog! ;) Sper sa va placa!

Subiectul de astazi sunt Desenele Nemuritoare.


Bambi este un film de animație lansat în 1942 produs de Walt Disney, și regizat de David Dodd Hand. Este al 5-lea film din seria de filme animate Disney, serie care a început în 1937 o dată cu Albă ca Zăpada și cei șapte pitici, și filmul de animație clasică cu cele mai importante încasări din toate timpurile. Este bazat pe povestirea Bambi, A Life in the Woods a Felix Salten. Astfel, compania Disney a luat decizia producerii unui semicontinuare, Bambi and the Great Prince of the Forest (engleză Bambi II), pe 7 februarie 2006.

Albă ca Zăpada și cei șapte pitici (engleză Snow White and the Seven Dwarfs) este un film de animație lansat în 1937 produs de Walt Disney, și regizat de David Dodd Hand. Este bazat pe povestirea omonimă a Fraților Grimm. Este primul film din seria de filme animate Disney și filmul de animație clasică cu cele mai importante încasări din toate timpurile.
A fost lansat la 21 decembrie 1937 la „Carthay Circle Theater”. A fost lansat pe DVD și VHS în 2001 sub o „Ediție de Platină” care s-a continuat cu alte 12 filme clasice Disney până la finalizarea acesteia în 2009 cu „Pinocchio”. „Albă ca Zăpada și cei Șapte Pitici” a fost relansat într-o nouă serie „Ediție de Diamant” pe Blu Ray și DVD în octombrie 2009, această serie urmând să relanseze toate Edițiile de Platină.

Asterix (în original: Astérix le Gaulois) este titlul unui ciclu de benzi desenate al căror autori sunt René Goscinny (19261977) (scenariul) și Albert Uderzo (* 1927) (desenele și, după moartea lui Goscinny, și scenariul). Aceste benzi desenate, a căror acțiune se desfășoară în antichitate, în timpul cucerii Galiei de către Imperiul Roman, sunt printre cele mai reușite seriale comice franceze. El cuprinde istorii aventuroase scurte comice, satirice, fiind destinat publicului de orice vârstă. Numele Asterix provine din limba greacă ἀστερίσκος, asterískos (stea).
Succesul albumelor de benzi desenate a făcut ca unele dintre aceste aventuri să fie transpuse într-o serie de desene animate și în trei filme.

Atomic Betty este un serial animat canadian produs de Atomic Cartoons, Breakthrough Films & Television și Tele Images Kids. A fost finanțat pentru canalele Teletoon din Canada și pentru Métropole 6 și Télétoon din Franța.

Bambi and the Great Prince of the Forest (engleză Bambi II) este un film de animație, continuarea filmului Bambi și totodată al treilea film produs în tandem de Disney Toon Studios, și regizat de Brian Pimental și lansat de Walt Disney Pictures și Buena Vista Distribution pe 7 februarie 2006 în Statele Unite.

Cartea junglei (engleză The Jungle Book) este un film de animație regizat de Wolfgang Reitherman și lansat în anul 1967. Acțiunea se bazează pe povestirea omonimă a scriitorului Rudyard Kipling și inspirat liber din povestirile cu Mowgli, a fost foarte popular, în ciuda (sau poate datorită) libertății pe care și-a luat-o în privința acțiunii și a personajelor.
Este al 19-lea film din seria de filme animate Disney, serie care a început în 1937 o dată cu Albă ca Zăpada și cei șapte pitici, și filmul de animație clasică cu cele mai importante încasări din toate timpurile.
Filmul conține un număr de melodii clasice, inclusiv "The Bare Necessities" și "I Wan'na Be Like You". Cele mai multe dintre piese au fost scrise de Richard M. Sherman si Robert B. Sherman. Regizat de Wolfgang Reitherman, acesta a fost ultimul care urmează să fie produs de Walt Disney, care a murit în timpul producției sale. Filmul a incasat peste 73 milioane dolari în Statele Unite, în prima sa lansare, și cât de mult din nou de la două re-versiuni.
Astfel, compania Disney a luat decizia producerii unui sequel, Cartea junglei 2 (engleză The Jungle Book 2), lansat în Statele Unite la 14 februarie 2003. (Premiera românească a avut loc la 14 aprilie 2003.)

artea junglei 2 (engleză The Jungle Book 2) este un film de animație, continuarea filmului Cartea junglei, produs în tandem de Walt Disney Pictues și regizat de Steve Trenbirth.
Versiunea de film de film a fost lansat în Franța la 5 februarie 2003. Ea a voci de actori celebri, cum ar fi Haley Joel Osment vocea Mowgli] și John Goodman vocea Baloo. Filmul a fost inițial fabricat ca un film de video, dar a fost lansat în teatre în primul rând, așa cum sa întâmplat cu sequel la A doua Cartea Junglei. Aceasta este cea de a treia continuare Disney, care se deschide în teatre pe video înainte de a merge după The Rescuers Down Under pe 1990 și Return to Neverland în 2002. Filmul este bazat pe The Second Jungle Bookla Rudyard Kipling publicate în 1895, deși există mai multe caractere care sunt comune. Disney a lansat versiuni VHS și DVD, la 10 iunie 2003, și o ediție specială DVD în 17 iunie 2008.

Ciocănitoarea Woody este un personaj fictiv de desene animate creat de regizorul Walter Lantz. Woody, o ciocănitoare nebunatică, cunoscut prin sintagmele „Ha-Ha-Ha-Ha-Ha” și „Guess Who” și-a făcut debutul în desenul Knock Knock. Woody a mai pariat în diversele sale desene cu iubita sa, Winnie Woodpecker și cu cei doi nepoți ai săi, Knothead and Splinter. Dușmanii sai, Wally Walrus, Buzz Buzzard, Gabby Gator, Miss Meany și Dapner Dever Dooley fac orice pentru al prinde pe Woody dar nu reușesc niciodată. Woody a devenit unul dintre personajele de desene animate faimoase, „The Woody Woodpecker Show” clasându-se pe locul al 88-lea în topul IGN destinat celor mai bune desene animate.[1]

Clasa lui 3000 este un serial de desene animate care a fost la început difuzat pe Cartoon Network dar mai târziu difuzarea serialului pe acest canal a fost întreruptă. Acum serialul este difuzat pe Pro Cinema dublat în limba română. Serialul prezintă viața lui Sunny Bridges, un artist muzician care este profesor de muzică la Școala Westley de arte performante. Serialul este produs de Cartoon Network Studios.

George, regele junglei este o producție Canadiană modernă evoluată din producția din 1967 George of the jungle. Este realizat în Adobe Flash cu animație avansată.

Si aceste sunt doar cateva din desenele animate clasice.
Si acum surpriza zilnica:

Poze cu Mickey Mouse la indemana:














Va multumesc!Si data viitoare veti gasi mai multe desene!









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu